HAE KOIRALLESI ILMAINEN MUSH B.A.R.F VAISTO® -ATERIA

MUSH lahjoittaa syyskuussa 2013 ilmaisia MUSH B.A.R.F Vaisto® -aterioita kaikille kupongin lunastaneille. Vaisto-sarja on uusi, täysipainoinen ateriasarja barffaaville koirille.

Ilmaisen Vaisto-aterian lunastaminen onnistuu helposti. Ensin kampanjasivun kartalta valitaan toiveiden mukainen noutopaikka, sitten lähetetään lomakkeella tiedot ja kuponki saapuu sähköpostiin. Aterian voi hakea valitsemaltaan jälleenmyyjältä näyttämällä kupongin tai koodin matkapuhelimestaan.

MUSH B.A.R.F Vaisto® helppoon barffaukseen

Vaiston helppous on siinä, että enää tarvitsee tietää vain koiran tarvitsema ruokamäärä ja valita oikea määrä lihapullia koiran päivittäiseksi annokseksi. Vaistolla ruokittaessa lisäravinteita tai vitamiineja tarvitsevat vain niiden puutoksista kärsivät koirat, sillä Vaisto on suunniteltu niin, että se täyttää koiran paivittäiset ravinnon tarpeet sellaisenaan.

Bloggaajilla on mahdollisuus toiseenkin ilmaiseen ateriaan

Kun kirjoittaa kampanjasta blogipostauksen ja lisää siihen linkin tai kampanjabannerin, saa paluupostina toisen ilmaisen ateriaan oikeuttavan kupongin. Ohjeet bloggaajille ja kuvamateriaalia blogipostaukseen löytyy tästä.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *