Koiranruokaa netistä

Koiranruoat voi ostaa kätevästi myös netistä. Varsinkin isojen koirien ruokasäkit painavat paljon, joten hankkimalla koiranruoat verkosta säästyy myös monen kymmenen kilon painoisten säkkien raahaamiselta.

Suomessa toimii useita nettikauppoja, joista voi ostaa koiranruokaa. Ruokien lisäksi useimmilla on valikoimissaan myös paljon muita koirien tarvikkeita. Seuraavassa on esitelty muutamia koiranruokaa myyviä nettikauppoja.

Vauhti-Raksu.net

Vauhti-Raksu.net on verkkokauppa, jolla on iso valikoima eri valmistajien kuivaruokia. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös koirien säilykkeet, pakasteruoat, raakaruoka-ateriat, puruluut ja herkut, puurotarpeet sekä ravintolisät.

Vauhti-Raksulla on kotiinkuljetuspalvelu, joka toimii pääkaupunkiseudulla sekä Lahden, Kymenlaakson ja Hyvinkään alueilla.

TipiDogi Oy

TipiDogi Oy on lemmikkieläinkauppa verkossa, jonka valikoimiin kuuluvat koiran kuivaruoat, säilykeateriat, raakaruoka-ateriat, erilaiset ravinto- ja energialisät sekä herkut ja puruluut. Myynnissä on myös sesonkituotteita, kuten joulun aikaan koiran joulukalenteri ja muut jouluherkut. TipiDogin verkkosivulla on säännöllisesti myös ruokatarjouksia.

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postitse, jolloin tilaus on maksettava ennakkomaksulla. Myymälästä noudettaessa käyvät muutkin maksutavat.

Herkkuluu.net

Herkkuluu.net on Jokioisten Herkkuluun verkkokauppa. Koiranruokavalikoimissa on kuivaliharuokia, säilykeruokia, pakasteita, luita sekä erilaisia koirien herkkuja ja makupaloja tutuista siankorvista eksoottisempiin kengurunsuikaleisiin. Herkkuluulla on myös koiranruokatarjouksia.

Lähetykset toimitetaan Matkahuollon kautta, paitsi ei pakasteita. Forssan seudulla ja lähikunnissa yli 60 euron ostokset toimitetaan kotiin ilmaiseksi.

Lempimuona.com

Lempimuona.com on erikoistunut koirien raakaruokiin. Laajasta valikoimasta voi tilata niin luita, lihaa kuin kasviksiakin. Lisäksi kaupasta löytyvät koiran herkut, vitamiinit, öljyt ja luonteistuotteet.

Ruokatilaus toimitetaan kotiinkuljetuksena, parkkpaikanoutona tai postitse. Pakasteita ei postiteta. Tuotteet voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla, osamaksulla tai kotiinkuljetuksen yhteydessä kuskille.

Ollikainen.fi

Ollikainen on alun perin autotarvikeliike, mutta sen verkkokaupasta voi ostaa myös koiran Musch-raakaruokaa. Koiranruoka löytyy harrastus & vapaa-aika -valikosta.

Pienessä valikoimassa on neljä eri Musch-tuotetta. Yrityksellä on ilmainen kotiinkuljetus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *