Parhaat BARF-kokemukset – helppoa barffausta MUSH BARF-tuotteilla

MUSH BARF-tuotteet apuna koiran raakaruokinnassa

Barffauskokemusten lisääntyessä on yhä useampi koiran tai kissan omistaja innostunut raakaruokinnasta. Esimerkiksi MUSH BARF-raakaruokapakasteet ovat oiva tapa raakaruokkia koira näppärästi arjen kiireessä. Käytännön kokemusta koirien ja kissojen raakaruokinnan parhaista vinkeistä ja uuden ruokavalion vaikutuksista onkin alkanut kertyä mukavasti. Monet koiraa ja kissaa raakaruokkivat kokevat myös valmistuotteiden helpottavan monipuolisen ja täysipainoisen ruokavalion tarjoamista lemmikille. Esimerkiksi MUSH BARF-raakaruokapakasteet ovat oiva tapa raakaruokkia koira näppärästi arjen kiireessä.

Hyviä kokemuksia barffauksesta

Minkälaisia sitten ovat koiranomistajien kokemukset barffauksesta? Alla on lueteltu esimerkkejä myönteisistä vaikutuksista, joita koiranomistajat ovat havainneet ruokavalion muutoksella olleen koiran terveyteen ja yleiskuntoon.

  • Koira on muuttunut energisemmäksi ja iloisemmaksi.
  • Koiran ikäviin iho-ongelmiin on saatu helpotusta ja ihon kunto on parantunut ruokavalion muutoksen myötä.
  • Koiran silmien, hampaiden ja turkin kunto on parantunut raakaruokintaan siirtymisen myötä.  Myös allergiset koirat ovat saaneet lievitystä oireisiinsa.
  • Koiran valeraskauden oireet ovat helpottuneet koirankupin sisällön vaihduttua kuivamuonasta raakaravintoon.

Monet ovat innostuneet kokeilemaan uutta, luonnollista tapaa ruokkia koira kuultuaan näistä ja muista raakaruokinnan positiivisista vaikutuksista tutuilta koiranomistajilta.

Vaikka raakaruokintaan siirtyminen voi aluksi tuntua työläältä, niin siihen tottuu. Barffaus alkaa olla niin yleistä että hyviä ohjeita annostelusta ja siitä miten ruokavalio pysyy monipuolisena on runsaasti. Valmispakasteet on helppo ottaa illalla sulamaan ja tarjoilla aamulla vaivattomasti ateria koiralle. Isot pakkauskootkaan eivät ole ongelma; eräs koiranomistaja kertoo miten pienikokoista koiraa on helppo raakaruokkia. Omistaja ottaa illalla sopivan määrän MUSH BARF-annospullia sulamaan ja näin koiralla on sopiva määrä raakaruokaa valmiina aamuksi ilman ruokahävikkiä. Barffaus on yhä helpompaa, koska tuotteiden saatavuus on parantunut. Barffaukseen perehtyneille on myös kertynyt hyviä ideoita siitä, miten barffaavan koiran ruokavaliota voi täydentää esimerkiksi vehnänalkio- tai lohiöljyn avulla.

Toki uudessa ruokavaliossa on aina ensi alkuun vähän opettelemista, mutta tarmokas ja hyvinvoiva koira varmasti motivoi isäntäänsä pieneen vaivannäköön. Trendikäs ruoanlaittoon uppoutuminen ja rauhallinen aterioista nautiskelu kuuluu myös monen koiranomistajan elämän nautintoihin.  Miksi emme siis panostaisi myös koiran ruokintaan.

Tutustu barffauskokemuksiin

Kokemuksia barffauksesta on kiva lukea ja niistä löytyy hyviä vinkkejä joita voi soveltaa kun innostuu barffauksesta ja miettii miten pääsisi alkuun. Myös sosiaalisessa mediassa on yhä aktiivisempana käyvää keskustelua aiheesta ja koiranomistajat vaihtavat esimerkiksi asialle omistautuneessa Facebook-ryhmässä mielipiteitä ja neuvovat toisiaan mielellään. Tutustu tarkemmin muiden koiranomistajien barffauskokemuksiin ja poimi niistä parhaat vinkit oman koirasi hyvinvoinnin takaamiseksi. Myös eläinlääkärit tietävät aiheesta yhä enemmän; aihetta tutkitaan parhaillaan myös Helsingin yliopistossa.

Kuvan cc-lisenssi dglassme

Barffaajat kokevat että koira on energisempi MUSH BARF-tuotteiden avulla
Barffaajat kokevat että koira on energisempi raakaruokinnan avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *